1. dec, 2015

SD och verkligheten

Fredrik Svensson Hittade denna på LOs facebooks sida.Grymt bra skrivet.
"Ååh orkar inte! Börjar bli riktigt trött på att agera djävulens advokat hela tiden, att behöva försvara ett demokratiskt valt riksdagsparti jag inte ens stödjer är tröttsamt. Men denna systematiska mobbing av SD är mer tröttsam, dessutom när den handlar om smutskastning med lögner. Blir speciellt äcklad eftersom det finns ett annat parti som har ett mkt mörkare förflutet än SD som försöker spela goda. Samma parti som ni stöder. Så lätt oss ta en titt på info i eran film och sedan jämföra med Socialdemokraterna Smiley smile
Majoriteten av bränderna anlades av boenden eller personal på boendena. Pinsam propaganda att försöka skylla på SD.
Andra världskriget. Seriöst? Haha. Kan vi tala om Sossarnas kartläggning av judar, zigenare, kommunister med flera? tvångssteriliseringar, dem 14 koncentrationsläger(arbetsläger som man fint försöker kalla det), eller varför inte nazisternas fria väg genom Sverige för att invadera våra nordiska grannar? Eller varför inte tala om handeln med nazisterna och IG Farben? Eller att Löfvens morfar var nazist? Kan vi prata om dem nazistiska socialdemokraterna makarna Myrdal? Kan vi prata om det rasbiologiska institutet? Kan vi prata om Ragnar Edenman? Kan vi prata om Allan Vought? Kan vi prata om Hjalmar Branting och Carl Schylter? Eller Ragnar Eriksson? Samtliga personer som är nämnda var socialdemokrater
Om det är något parti i riksdagen som har ett nazistiskt ursprung är det sossarna.

Angående nolltolerans mot rasism, nazism och antidemokrati så har väl ingen påläst människa kunnat undgå hur SD uteslutit flera personer som uttryckt sådana åsikter? Dem bröt även med deras egna ungdomsförbund pga extremism, och genom att se tidningen TheGuardians klipp om dem ger direkt förståelse för varför SD bröt med dessa rasister.
Angående ansvar för kommentarer på en hemsida. Gäller samma typ av ansvar för Gina Dirawi? Som både själv uttryckt sig kontroversiellt som många kallar antisemitism, men värst av allt var kommentarerna på hennes blogg som fick vara kvar där folk uppmanade till att döda judar med mera. Ska även Gina beläggas samma ansvar som SD får pga andras kommentarer? Låter ju rättvisast Smiley smile
Spännande att ni berättar om ett ålderboende som tvingas läggas ner under andra världskriget pga att makten vill använda det till något..., känns väldigt bekant. Hmm ringer det någon klocka angående dagens Sverige där samma sak hänt?
Samröre med nazister idag? Ja låt oss ta Stefan Löfven som hänger med nazistiska Kievjuntan, samma personer som han "lånade" ut 800 miljoner till. Usch fy och blä vilken nazist Stefan är! Glömde ni berätta det?
I den där filmen har ni både gett ut lögner, vinklat sanningen, och glömt att berätta men även visat lite sanning(tur är det).
Trodde bättre om er! Men LO har visat sig vara en propaganda-maskin. Goebel hade varit stolt över er Smiley smile med tanke på ert förflutna inom nasism bör han vara glad hur ni agerar. Att stoppa åsikter man inte gillar var hans expertis.
PS. Innan du som vill kommentera är snabb på tangenterna, googla informationen jag visat här ovan. Detta så att du är insatt i hur historien faktiskt ligger till. Kommer inte besvara kommentarer som inte är sakliga eller från personer som inte läst hela inlägget.
Tack och bock!
/ Djävulens advokat"

 Kan inte annat än instämma i inlägget från Djävulens advokat! Nu har SD 19.9 % av valmanskåren och det torde vara tid för de andra partierna att vakna och komma till besinning. Mobbingen av SD är historiens största skandal! Jag förutsåg detta redan efter valet 2006, då Mona Sahlin och Orly fick kräkningar! Men det fina resultatet förpliktar då de som röstar på SD troligen tillhör de mest klarsynta demokratiskt bäst skolade. SDs väljare hatar de andra partiernas översitteri och röstar därefter.
Djävulens advokat, jag är tillräckligt gammal för att både veta och känna historiens vingslag!