14. jan, 2016

LÅGT I TAK

Ja så lågt i tak är det i en politisk grupp som vill ha regeringsskifte. Då jag inte vet vem som är Admin i gruppen, kan jag inte fråga. Innan jag blev utestängd lyckades jag läsa Thomas Hammarbergs artiklar om bland annat Romernas situation. Bra skrivet men löser det problemet? Han vill förändring och skriver " besluten kan fattas snart - om den politiska viljan finns" Men där har vi det verkliga problemet. Fascismen försvann inte med krigsslutet 1945. Det blommar lika friskt som någonsin i västvärlden, fast i andra former. Jonas Sjöstedt hade möjlighet att slå ett slag för Romernas situation på kongressen, men avstod. I stället valde han att gå till attack mot SD som var frånvarande och inte kunde försvara sig. Var det viktigare att agera förtryckare, eller skall vi se det som ett misstag från Jonas Sjöstedt sida?

 
 

Hej. Måste berätta att jag blivit utslängd igen, denna gång från Gruppen ""Vi Som Vill Ha Regeringsskifte 2014" Orsaken ser ni här: 
Jag håller med K-G Bergström: Jonas Sjöstedt gjorde bort sig i avslutningstalet, kritiken mot SD borde han väntat med till valdebatten. Det hade varit mera befogat att debattera uteliggare och Romers situation.

K-G Bergström: Självbelåten Sjöstedt