28. jan, 2016

In i ålderdomen

Minne från F-B, två år gammalt
Ja då har man återigen blivit ett år äldre, men det är ju livets mening. Man åldras och åren staplas på varandra, dock bara med ett år i taget. Barndom, ungdom, vuxendom och ålderdom. Men i mitt fall blev jag berövad ungdomslivet, gick från barndom direkt in i vuxenvärlden. Men jag klagar inte. Livet har givit mig så mycket och det ser jag som en del i den samklang som jag myntat en gång på min hemsida, att livet och naturen söker balans och jämvikt. Då blir det korrekt att en jobbig barndom ger en fin ålderdom. Jag fyllde 83 i fredags och på Lördag kom Bibbi hit från GBG och förgyllde min vardag. Mina barn har lanserat ett chema som garanterar mig minst ett besök i mån från någon av mina fyra barn. Det är väl ingen hemlighet, att jag har underbara barn och lika underbara barnbarn. Det är knappast min förtjänst, men kanske är det försynens förtjänst som belöning för lång och trogen kamp i tillvarons grottekvarn.

Två vänner på Facebook skriver:

 

 Fin text....men jag vill protestera...Du har fina barn för du gett dem det du tror på...föringa inte dig själv...men jag förstår (skryt luktar...) att ha fått barn är en fantastisk gåva från livet och att få bo på landet nära skog o djurliv är en ynnest det med. Ta hand om dig bäste vän
 

 

Fiiiiina ord Ragnar!!
Kunde nog skrivit ungefär så jag med - fast jag bara är 68 !!
Emoji smile

Underbaaart att Ni/barn o barnbarn snickrat ihop besöks-schema!!!
-Hoppas det blir fler besök än så.
-Hoppas det bara är minimi-minimi-dosen!!
Emoji smile

Jag mår inte bra om jag blir övergiven mer än en vecka....
Emoji unsure

Önskar Dig allt tänkbart gott Ragnar!!!!
 
Visst är F-b underbart, skapar gränsöverskridande möjligheter och trevliga kontakter oavsett avstånd! Allt gott till DIG/ER!