8. mar, 2017

MIA TEDENMYR

 

Händelserik dag. Har just ätit lunch efter en något tråkig och chockartad händelse dessförinnan, då jag kliver rakt in i nästa drama. Tog 2 sekunder att greppa situationen. En ung tjej sitter med mobilen på restaurangen och jag noterade poliserna på torget utanför med hörsnäckor på. Vartannat samtal är med polisen och vartannat från den fd pojkvännen " som är på väg för att plocka henne". Jag är imponerad över hennes lugn men också förfärad över hennes svar, när jag erbjöd mig att skjutsa henne eller följa henne ut. Tack, men jag är van. Poliserna ska försöka gripa honom när jag går ut. Han är där någonstans. Ska någon behöva ha det så? Unga vackra människan. Redan härdad. 💝💝
Men en stor eloge till polisen i Ludvika.

Ragnar Blomqvist Detta är ett samhälle som jag inte är uppväxt med och då kan man undra om inte den industriella utvecklingen är boven i dramat! Vi människor är inte skapade att bo som myror i en myrstack. Samhället har inte följt med i utvecklingen från jordbrukssamhället till industrisamhället, därför har vi dessa problem i dagens samhälle. Men så länge politikerna inte vågar se problemen, då är det svårt att hitta lösningar!
 
Mia Tedenmyr Jag tänkte på dig och historien med traktorn när jag åkte mellan Ludvika & Kopparberg idag Ragnar. Det är helt ofattbart att den ryms under en levnadsålder.
 
 
Ragnar Blomqvist Ja Du Mia, det är mycket som händer under en mansålder
 
Mia Tedenmyr Verkligen. Tacksam för att jag fick läsa dina böcker 💝
 
 
Ragnar Blomqvist Tack Mia! Jag är tacksam för att jag och min familj var tillräckligt gamla då vi flyttade från Värmland till Göteborg, härdade tillräckligt för att klara barnens fortsatta uppväxt i Bergsjön, en sovstad till Göteborg.