8. jun, 2018

UTBRÄND

Här kommer min uppfattning om Utbrändhet!

För ett antal månader sedan berättade jag att jag blev en vandrande robot då jag var ute och gick mina tre km. Jag kunde inte stanna utan var tvungen att greppa tag i staketet på sidan av vägen. Jag tog inte varning av det inträffade. Sista april var jag på Torsby lasarett och fick ett nytt anfall av utbrändhet. Jag kunde inte sitta upprätt utan att falla omkull.

Måndag 4 juni var jag till Torsby Lasarett för att kolla min sjukdomssta...tus. Men utbrändhet faller under lasern. Jag träffade en ung ambitiös läkare som tog alla möjliga prover. Aldrig tidigare har jag blivit bättre genomsökt. Men utbrändhet finns ingen möjlighet att upptäcka inom sjukvården. Inte med prover eller röntgen.

Hemma igen gick jag mina tre km på banvallen. Det kändes skönt då vädret hade blivit kallare. Dan efter på tisdagen, kände jag för en ny vandring på banvallen. Vädret var fortfarande kallare än vad det varit under maj. Jag friskade i lite för att få upp flåset. Men jag kom inte fram till vändplatsen, förrän jag tappade kontrollen och hamnade under granarna bredvid banvallen Utbrändheten hade slagit till! Jag försökte ta det lugnt, för att kunna ta mig hem igen.

Men jag tappade kontrollen och ramlade omkull nägra gånger på asfalten. Tre killar på moped kom och fick se mig, stannade och undrade vad jag sysslade med. Jag stannar där. Min promenad på banvallen är nu över för min del. I fortsättningen får jag försöka leva med min utbrändhet. Tack för att Ni tagit Er tid att lyssna.